February 03, 2010

ALMARI PUTIH + PINGGAN CAWAN

minggu lepas pindah rumah
alhamdulillah..walaupun blm habis kemas rmh tapi semua berjalan lancar

almari yang di beli 1 bulan lepas pun dah sampai
bukan per, tunggu pindah rumah, baru minta hantarkan almari tu
design biasa2 jer tapi yang penting kaler putih

dah sampai kat rumah xtau plak nak hias n letak brg per
saputangan doily n brg2 kat dalam tu
baru testing 1 2 3 jer
tengok2 mana yang sesuai..


belum hias dengan bunga n letak barang2
baru nak testing 123 tuk saputangan doily

yang ni, dah letak brg2 skit + hias dgn bunga skit.

cadang pasni nak lekat decal sikit..
sticker decal dah lama beli dari k.mar
tapi belum ada kesempatan lagi..

kat bawah ni pulak
hasil hunting kat kedai berdekatan
beli sikit jer
cz saya bkn peminat pinggan mangkuk lama tahap gaban




bunga kaler pink ni hasil hunting dari kedai berdekatan



kaler biru ni pulak beli dari angah
tapi pinggan kcil biru ni ada retak seribu :(
lau zoom mmg nampak jelas
walaupun kaler xberapa sama
tapi sekurang-kurangnya ada jugak kawan creamer jug saya yg sedia ada

4 comments:

  1. memang pinggan tu retak seribu ... jenis dia .. raya lepas .. aku siap cuci semua pinggan lama mak aku ... sayang lah ...

    ReplyDelete
  2. lau mak ko xnak nnti gtau la kat aku yer :P

    ReplyDelete
  3. assala..adakah puna berminat untuk menjual pinggan retak seribu tersebut

    ReplyDelete
  4. assalam..adakah puan berminat untuk menjual pinggan tersebut? sila sms saya 0126105657
    terima kasih

    ReplyDelete