March 01, 2011

SUKA ROSES

Aku suka sangat dengan lukisan roses ni.
sejak dah kenal folkart / decorative painting ni aku jadi addict melukis bunga
sampai masa free aku kat ofis (kalau x bz) aku hanya google image for handpainted roses
pastu cari video tutorial..
semunya tuk belajar buat roses yang cantik
tapi sampai sekarng roses aku x cantik jugak :P

tapi nak dijadikan cerita
ada beberapa jenis roses yang aku suka sangat tengok
dan terrrramatlah teringin nak buat roses macam tu
rasa-rasa macam mustahil jer aku boleh buat
tapi bila fikir-fikir balik 'd mana ada kemahuan d situ ada highway'

tapi belajar sendiri dan jauh dari sifu ni agak mencabar jugak

ini beberapa contoh roses yang aku saaaaangat teringin untuk belajar buat
ada siapa2 yang boleh tolong ajar???!~






all pictures take from mr. google 

No comments:

Post a Comment